Een fles drank bedrukken doe je zo

Algemeen

Als er binnenkort iemand jarig is of je wilt je werknemers bedanken voor hun inzet, dan is het natuurlijk de bedoeling om met een prachtig cadeau te komen. Helaas is het vinden van een prachtig cadeau als het vinden van een cadeau die de juiste indruk achterlaat erg lastig. Steeds meer mensen en bedrijven kiezen er daarom voor om een fles drank te bedrukken. Dit is een geweldig cadeau, vooral omdat iedereen wel van een glaasje drank houd. Wil je weten hoe je een fles drank bedrukken kan? Dan ben je hier zeker op het juiste adres. Je komt er in dit handige artikel meer over te weten. 

 

Het maken van een ontwerp

Een van de eerste stappen die je moet zetten als je een fles drank bedrukken wilt, is het maken van een prachtig ontwerp. Het is altijd aan te raden om hier software voor te gebruiken. Je kunt deze software gratis downloaden via het internet. Mocht je het ontwerpen van een fles drank niet zien zitten of lukt het gewoon niet? Dan kun je er ook voor kiezen om een grafische vormgever in te schakelen voor het ontwerp. Je moet er dan wel rekening mee houden dat het ontwerpen en laten maken van een bedruktefles erg duur kan worden. 

 

Het vinden van een drukkerij

Wanneer je zelf een ontwerp hebt gemaakt of je hebt een ontwerp laten maken, is het tijd om eens contact op te nemen met een drukkerij. Indien je een drukkerij hebt gevonden, hoef je alleen nog maar het ontwerp aan te leveren. Na het aanleveren van het ontwerp gaat de drukkerij kijken of het haalbaar is om het ontwerp op de fles drank te drukken. Mocht dat mogelijk zijn, dan gaat de drukkerij er meteen mee aan de slag. Je moet er wel rekening mee houden dat het bedrukken van een fles drank enkele dagen in beslag kan nemen. Wil je hier meer over te weten komen? Neem dan zo snel mogelijk contact op met een drukkerij bij jou in de omgeving.

 

Inpakken is belangrijk

Als je de bedrukte fles thuis hebt ontvangen, is het belangrijk om de gepersonaliseerde champagne fles ook in te pakken. Dit kun je doen met inpakpapier, maar je kunt het ook op een originele manier inpakken. Hierbij kan je bijvoorbeeld denken aan het verwerken van de bedrukte fles in een prachtige surprise. Hiermee maak je de beleving alleen maar beter en ook wordt het meer gewaardeerd.