Stoel

De smalle relaxfauteuil

Wonen

De slankere versie van onze grote kinderfauteuil met slaapfunctie is zoals gewoonlijk super comfortabel dankzij het verstelbare hoofdgedeelte, meerdere ligposities en een hoge rugleuning.

We raden de fauteuil aan voor kinderen tot 140 cm lang. We hebben onze stoel voor kleinere mensen die op zoek zijn naar een smalle fauteuil voor in huis. Met een zitbreedte van 48 cm kunt u comfortabel zitten en liggen op de relaxfauteuil, die door middel van gewichtsverplaatsing eenvoudig in 3 verschillende standen kan worden versteld. Ideaal om tv te kijken, lezen of slapen. Voor extra comfort kan de smalle fauteuil ook gemotoriseerd besteld worden, optioneel met een accupack om een ​​beknellende kabel te vermijden.

Dimensies

De afmetingen van de fauteuil met functie zijn: breedte 75 cm, hoogte 113 cm, diepte 85 cm, zitbreedte 48 cm, zitdiepte 48 cm. De fauteuil met de geïntegreerde handmatig verstelbare zitting / rugleuningverstelling is geschikt voor mensen tot een lichaamslengte van 140 cm.

Voor grotere kinderen raden we onze standaard fauteuil of de XL fauteuil met 10 cm hogere rugleuning aan (ook gemotoriseerd).

Zit- en ligcomfort

De stabiele schuimstof bekleding van de zitting, rugleuning en armleuningen garandeert een comfortabele zithouding. De rugleuning en het voeteneinde van de relaxstoel zijn handmatig te verstellen. Uitermate geschikt voor mensen tot 170 cm hoog – ook leuk als jeugd- of kinderfauteuil.

Materiaal

De stoel is verkrijgbaar in 17 standaardkleuren, waaronder 6 vlekbeschermende stoffen die nog slijtvaster zijn en ideaal voor gezinnen waar kleine vlekjes deel uitmaken van het dagelijks leven. Dit model kan ook gemaakt worden in speciale stoffen, textielleer of echt leer. U kunt ook voor uw eigen stof zorgen. Bent u op zoek naar een bijzondere stof of een bepaalde kleur, neem dan contact met ons op, wij hebben 650 hoogwaardige bekledingsopties. Wij plannen graag samen met u individuele ligstoelen voor uw favoriete plek. Lees hier meer over maatwerk! Wilt u meer informatie over onze stof of heeft u bijzonder slijtvast of vloeistofafstotend textiel nodig? Vraag naar onze gratis stofstalen en laat ons uw wensen weten.

Kwaliteit

Onze gestoffeerde meubelen zijn geschikt voor contractgebruik en zijn gemaakt van FSC-gecertificeerd massief hout en panelen op houtbasis, evenals massief metalen frameconstructies en zijn onderworpen aan strenge Europese kwaliteitsnormen. De meubelstof is hoogwaardig geweven, afgewerkt met afgezette naden en bestand tegen intensief gebruik. De fauteuils worden voor u met de hand gemaakt in onze geselecteerde partnerfabrieken.

Onderhoud

U kunt de fauteuil uitproberen in onze showroom in Horn-Bad Meinberg of 14 dagen uitproberen. Wilt u individuele kussens of beschermhoezen? Praat met ons, wij adviseren u graag over op maat gemaakte artikelen voor uw individuele functionele fauteuil!

LET OP:

Houd er rekening mee dat de kleurweergave op schermen kan afwijken van de werkelijke kleur. We raden je daarom aan om onze stofstalen gratis aan te vragen voordat je een nieuwe PLACE TO BE plaatst. Bestel een meubelstuk. Dit is een geweldige manier om ervoor te zorgen dat u 100% de gewenste kleur krijgt. Meet ook van tevoren of de fauteuil op de beoogde plaats past en of alle gangpaden, trappen, deuren en paden breed genoeg zijn om een ​​vlot transport te garanderen.